Stryktips v3: Oddsanalys

Årets tredje stryktipskupong är även andra raka veckan där vinsterna för 13 rätt är dubblade. Det är ingen jackpot den här veckan, men alla rätt bör ändå ge god avkastning tack vare de fördubblade priserna. Oddsen hämtas den här veckan från LeoVegas, ett av de spelbolag som tilldelats den nya spellicensen och som nu erbjuder insättningar via Swish. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Precis som förra veckan är det 8 matcher som har tecken som avviker minst 5 procentenheter. Värst den här veckan är Middlesbrough, som är överspelade mer än 23 procentenheter på stryktipset och självklart helt ospelbara. QPR är överspelade 15 procentenheter och Sheffield W lite mer än 10. Vi spelar mot samtliga dessa 3 hemmalag och skriver därmed x2 på match 9, 11 och 12. Leeds är som vanligt överspelade och den här gången är det nästan 9 procentenheter, trots bortaplan. Manchester United radar upp segrar i ligan och stryktipsspelarna verkar tro på dem till den grad att de är överspelade mer än 7 procentenheter. Det mesta av värdet i match 3 finns dock på x, så istället för att spela mot Man U handlar det snarare om att värdegardera krysset.

Kupongen största favorit är Liverpool, hemma mot Crystal Palace, och trots att de är några procentenheter överspelade på stryktipset så bör ettan spikas. Chelsea är favoriter borta mot Arsenal och det finns en del värde eftersom stryktipsspelarna håller hemmalaget som knappa favoriter. Därmed blir Chelsea våran andra spik i Lononderbyt. Tredje spiken blir Aston Villa, som är hyfsat stora favoriter hemma mot Hull och dessutom har några procentenheters värde.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*