Stryktips v29: Oddsanalys

Vecka 29 är det både 6 miljoner jackpot på Stryktipset och Superettan gör dessutom comeback på kupongen efter uppehållet. Veckans kupong har 6 matcher från Allsvenskan, 5 matcher från Superettan och 2 matcher från Dam-EM. Det blir alltså ingen fotboll från Division 1 och Norge den här helgen. Då ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys av veckan kupong. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det finns inte mycket värde att tala om den här veckan. Största värdet står Trelleborg för, med runt 7 procentenheters värde i bortamatchen mot Degerfors. Tvåan där bör vara med på kupongen, men vi vill nog gardera med andra tecken och då ligger nog krysset närmst till hands. När det gäller överspelare tecken så är både Helsingborg och Kalmar överspelade över 7 procentenheter. Båda lagen har dessutom tveksam, eller rent ut sagt dålig, form och har inte vunnit på sina senaste 4 seriematcher. Båda känns som goda kandidater till att spela mot dem och skriva in x2.

Att hitta spikr den här veckan är ingen lätt uppgift, men Brommapojkarna och Frankrike känns som två bra val. IFK Göteborg är dessuotm en kandidat, då de är klara favoriter och har ett litet värde i oddsanalysen. Men ett Göteborg i kris mot ett Örebro i fin form känns långt ifrån säkert. Malmö FF vill säkert ta revanch för misslyckandet i Europa med 3 poäng mo ett Jönköping ed dålig form, men de är överspelade på stryktipset och frågan är om alla spelarna med utgående kontrakt är 100% fokuserade just nu?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*