Stryktips v28: Oddsanalys

Veckans kupong har återigen 6 matcher från Allsvenskan, 6 matcher från division 1 och 1 match från norska Tippeligaen. De sista matcherna på kupongen spelas under söndagen, så det är först söndag kväll vi vet hur rätta raden ser ut. Då ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys av veckan kupong. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det finns flera tecken som överspelats ordentigt på veckans kupong. Värst i klassen är Umeå FC, som överspelats mer än 15 procentenheter och där nästan hela värdet ligger på Västerås, som därmed är det tecken med störst värde i oddsanalysen. I våra ögon är det ett ypperligt läge att spela emot Umeå eller till och med spika tvåan på VSK. Även Ljungskile är kraftigt överspelade, men precis under 15 pocentenheter när oddsanalysen gjordes. Värdet gör att det lockar att spela mot Ljungskile och gå för x2 i matchen, men den mer försiktige kompletterar istället ettan med en värdegardering på krysset. Slutligen har Mjällby överspelats lite mer än 10 procentenheter i en match där det finns ett spännande värde på Utsikten.

Veckan klaraste spik är Landskrona, som inte bara är störst favorit enligt oddsen utn dessutom har ett värde på mer än 5 procentenheter, i den matchen är tvåan given. Återigen så bör man hålla ett öga på lagen som deltar i kvalet till de europeiska cuperna, för att se vilka spelar om eventuellt får vila i seriespelet.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*