Stryktips v27: Oddsanalys

Under sommaren så maximeras antalet allsvenska matcher på kupongen genom att även ta med de som spelas på söndagen. Det innebär att vi den här veckan har 6 matcher från Allvenskan på kupongen, 1 match från norska Tippeligaen och 6 matcher från Division 1. Då ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys av veckan kupong. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto där. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans mest överspelade tecken är ettan i match 8, Skövde AIK.  Ettan är överspelade mer än 7 procentenheter och även krysset är någor överspelat, därmed blir tvåan i den matchen det tecken som har mest värde på veckans kupong. Kristianstad är det enda tecknet där det finns värde på mer än 10 procentenheter och ska därför med på kupongen. Det är till och med en spikkandidat på en småsvår kupong. Andra givna spikkandidater är Carlstad U och AIK, som båda är favoriter och dessutom har mer än 5 procenenheters värde enligt oddsanalysen. Även Utsikten är en klar favorit där det finns ett visst värde. Sirius och Östersund är stora favoriter i sina matcher och även om de är något överspelade på stryktipset så anser vi att det är fullt befogat att spika ettorna där.

Favoriter man bör se upp med är Västerås och IFK Norrköping, som båda är överspelade. IFK Norrköping är inne i en period med många matcher och Elfsborg är ett lag de brukar ha svårt för. Västerår å sin sida har två raka förluster i serien och Nyköpng två raka vinster  så även om vi har svårt att välja bort ettan känns ett garderingskryss befogat.

Både Assyriska och Assyriska BK har ett visst värde i analysen och kan vara värda en chanstvåa om man har garderingar över.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*