Stryktips v26: Oddsanalys

Allsvenskan startar igen efter uppehållet och veckans kupong bjuder på 6 matcher från serien. Det finns dessutom 2 matcher från norska Tippeligaen och 5 matcher från Division 1.  Extra intressant blir det också när det finns en jackpott på ca 7 miljoner i potten. Under sommaren när ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans mest överspelade tecken är ettan i match 5 där Sollentuna fått alldeles för stort förtroende av stryktipsspelarna. Då ettan är mer än 16 procentenheter överspelad och nästan hela det värdet ligger på tvåan så innebär det även att det mest spelvärda tecknet finns i samma match. Med mer än 13 procentenheters värde så vill vi få med spel på Carlstad i systemet.  Det finns dessutom 6 andra tecken på kupongen som är överspelade mellan 5 och 10 pocentenheter på stryktipset. I Malmös fall är det svårt att undvika ettan, då de är kupongens tyngsta favorit, men kysset är en spännande värdegardering. När det gäller Elfsborg, Husqvarna, Lilleström, AIK och Norrköping finns det däremot skäl att fundera på att helt spela emot lagen. Speciellt AIK och Norrköping bör man se upp för, då de är inne i en intensiv matchperiod med kval till Europa League och antagligen kommer att rotera en hel del spelare till helgens match.

För de 5 6 matcher där det inte finns något värde att tala om i oddsanalysen väntar vi som vanligt in sen information närmare spelstopp.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*