Stryktips v25: Oddsanalys

Midsommarfirandet är i full gång runt om i landet, men imorgon är det stryktips som vanligt. Veckans kupong startar med 2 matcher från Confederations Cup, följs av 4 matcher från Superettan och avslutas med 7 matcher i Division 1. Under sommaren när ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans mest överspelade tecken är ettan i match 11 tätt följd av ettan i match 4. Det är alltså Mjällby och Falkenberg som är ordentligt överspelade på stryktipset. Bästa värdet finner man på tvåan i match 13 och en spik på Kristinstad känns befogad där. Gefle och Umeå har dessutom fint värde och spel på dem bör räcka i deras matcher.

Chile, Tyskland och Öster är överspelade i sina matcher, men i alla fall de två första är svåra att välja bort och i dessa matcher är det främst gareringar på övriga tecken som känns befogat. När det gäller garderingar så lär det även behövas i match 5 och 9, som ser väldigt jämna ut på förhand och där det inte finns något värde att tala om.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*