Stryktips v24: Oddsanalys

Den här veckan är det två matcher från U21 EM högst upp på kupongen, sedan kommer 5 matcher från Superettan och avslutligen 6 matcher från Division 1. Under sommaren när ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans mest överspelade tecken är ettan i match 1, där Portugal överspelats nästan 15 procentenheter på stryktipset och det finns spännande värden på de andra tecknen. Veckans mest spelvärda tecken är i andra änden på kupongen, där Ljungskile har mer än 10 procentenheters värde i match 13 och bör vara en god kandidat till spik.  Letar man  fler spikar så bör Spanien och Brage ligga bra till som storfavoriter där det dessutom finns värde enligt oddsanalysen. Brommapojkarna är något överspelade på stryktipset, men även där känns en etta spelvärd. Avslutligen har vi Varberg, Värnamo och Västerås som samtliga är favoriter, sanolikheten enligt oddsen säger att de ska ha runt 50% chans att vinna och de har alla tre minst 5 procentenheters värde i oddsanalysen.

När det gäller övriga matcher så gälller det att invänta information om lagen fram till på lördag ör att försöka hitta värden. En match som Husqvarna – Utsikten känns dock helt öppen och där kanske det är lika bra att slå till med en helgardering om ingen ny information dyker upp.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*