Stryktips v23: Oddsanalys

Med allsvenskt uppehåll blir det den här veckan europeiskt VM-kval som inleder stryktipskupongen. 5 matcher från VM-kvalet kompletteras med 4 matcher från Superettan och 4 matcher från Division 1. Under sommaren när ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans kupong är fylld med en hel del värde. Polen och Degerfors är kraftigt överspelade och i båda dessa matcher finns värdet på krysset, så även om ettorna kan vara svåra att undvika så är kryssen nästan obligatoriska där. Falkenberg och Qviding är båda favoriter i stryktipsspelarna ögon, men oddssättarna säger att det är Frej och Husqvarna som ska bära favoritskapet. När det gäller Falkenberg så är de överspelade nästan 15 procentenheter och att spela mot dem känns som en bra strategi. Skövde är till och med ännu mer överspelade och oddsanalysen säger att de är överspelade 17 rocentenheter på stryktipset, även de bör anses ospelbara. Sista laget som är överspelade mer än 10 procentenheter är Norrby och även där är vi inne på att spela mot dem.

Nordirland är överspelade lite mer än 5 procentenheter, men är fortfarande favoriter i sitt möte med Azerbajdzjan och i den matchen lockar det mest att gardera upp med krysset. I övriga matcher fins inget störr värde att tala om, utan där gäller det att vänta in mer information fö att se om något värde uppenbarar sig.

 

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*