Stryktips v21: Oddsanalys

Veckans stryktips blandar högt och lågt. Den startar med cupfinalerna i England, Spanien och Tyskland för att sedan gå över till svensk fotboll där 3 matcher från Allsvenskan, 4 från Superettan och slutligen 3 från Divson 1 står på menyn. Nu när ligaspelet i England tar ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför endast en oddsanalys. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans kupong är fylld med tunga favoriter och oddsanalysen visar att det även finns en hel del värde att hämta. Tunga favoriter som Chelsea och Dortmund har ett fint värde och eftersom matcherna spelas på neutral plan finns det ingen tveksan om att det bör vara två givna tvåor. Barcelona är något överspelade men känns som en säker etta i de flesta system och enda anledningen att gardera är rena chansningar för att jaga stora pengar, då det rensar ut orentligt bland de inlämnade raderna. Varberg och Oddevold känns även som trevliga spikar den hör veckan, då samtliga andra tecken i dessa två matcher är överspelade på stryktipet.

Både Djurgården och Norrköping är stora favoriter i sina matcher i Allsvenskan, men också överspelade, så även om ettorna känns givna där är kryssen garderingsvärda. Kalmar har ett litet värde, men då måste de få ordning på skadeläget innan man vågar lita på dem. När det gäller de andra matcherna så gäller det att hålla ett öga på nyheter kring lagen fram till och med lördag för att försöka hitta spelvärda tecken.

 

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*