Stryktips v2: Oddsanalys

Ligafotbollen är tillbaka på kupongen efter en vecka med cupfotboll. Samtidigt är det även jackpot igen och cirka 13 miljoner i potten. Största utmaningen den här veckan är annars att transferfönstret öppnat igen och flera spelare har tankarna på annat håll än helgens matcher. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är inga stora värden på enskilda tecken den här veckan. Newcastle är överspelade nästan 15 procentenheter på stryktipset, men värdet är fördelat på krysset och tvåan. Detsamma gäller Bristol C, som är överspelade runt 12 procentenheter men där värdet fördelats på de två andra tecknen. Stösta värdet har istället Preston, som har mer än 8 rocentenhets värde enligt oddsanalysen. Men trots värdet är inte Preston favorit i matchen och inte någon spikkandidat.

Bästa spikana är istället Tottenham och Chelsea, som båda är storfavoriter på hemmaplan och dessutom har ett visst värde enligt oddsanalysen. Sedan blir det svårt att hitta spikar, då kupongen tredje största favorit, Wolverhampton, är överspelade på stryktipset och spelar borta. Det är de enda tre tecknen med 50% sannolikhet, eller mer, enligt oddssättarna och ska man hitta spikar i övrigt så är det egentligen bara Crystal Palace som ser spikvärt ut hemma mot Burnley.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*