Stryktips v10: Oddsanalys

Formatet på kupongen är samma som förra veckan, 6 matcher från Premier League och 7 matcher från championship. Den här veckan är det ingen jackpot som höjer värdet, men desto mer värde i oddsanalysen. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.


Vill du tjäna 10,000 riskfritt? Vi har en guide till hur du kan ta del av spelbolagens bonus utan risk.

Det är så mycket rött i veckans oddsanalys att man skulle kunna tro att det är VPKs kongress och inte en stryktipskupong. 7 matcher har ett tecken som är överspelat 10 procentenheter eller mer och i ytterligare 3 matcher är ett tecken överspelat minst 5 procentenheter. Våran åsikt är att samtliga dess 10 tecken bör undvikas helt den här teckan. I två av matcherna har dessutom motståndarna minst 10 procentenhet värde och både Southampton och Wolverhampton förtjänar en spiktvåa. I övriga matcher är värdet mer jämnt fördelat och där ligger det närmare till att halvgardera med de andra två tecknen.

När det gäller spikar så är det ont om dem, det finns bara en enda storfavorit och det är Chelsea på hemmaplan. Chelsea är något överspelade men ska spikas på den här kupongen. Bortset från Southampton och Wlverhampton, som nämndes ovan, finns det inget som är spikvärt. Det enda tecknet förutom Chelsea som har minst 45% sannolikhet enligt oddsen är QPR och de är överspelade mer än 15 procentenheter.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*