Stryktips v1: Oddsanalys

Veckans första stryktipskupong bjuder varken på jackpot eller Premier League fotboll. Istället är det 13 matcher från FA cupen som står på menyn och som ska lösas för 13 rätt. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans klart största värde finner vi i match 12. Enligt oddsanalysen finns det nästan 17 procentenheter värde på Watford och spiken på ettan blir given, Även Sheffield U i match 8 har mer än 10 procentenheters värde, men där är spiken inte lika klart, trots att stryktipsspelarna och oddssättarna har olika lag som favoriter. TRedje högsta värdet finner man i match 9, där hemmalaget Man City inte bra är storfavoriter utan dessutom har ett fint värde i oddsanalysen.

Watford och Man City, som redan nämnts, är solklara spikar den här veckan. Chelsea är stora favoriter på bortaplan i match 1 och även om värdet är litet i oddsanlysen så är et en given spikkandidat. I övrigt så är favoriterna knappa, eller äverspelade på stryktpset. Men vill man hitta två spika till är Millwall och Wolves bästa alternativen. Både Millwall och Wolverhampton är favoriter på hemmaplan och även om de är något överspelade så kan de med gott samvete spikas.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*