Stryktips v1: Oddsanalys

Årets första stryktips är även det första stryktipet som avgörs efter att de nya spellicenserna har införts. Reglerna är däremot samma som tidigare, så det finns inga nya detaljer att läsa in sig på. Oddsen hämtas den här veckan från LeoVegas, ett av de spelbolag som tilldelats den nya spellicensen och som nu erbjuder insättningar via Swish. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det finns bara ett ord för veckans oddsanalys, färglös. Det brukar kunna vara fina värden när det är cupspel, men matcherna från FA Cupen den här veckan avviker från det. Det är bara 4 matcher som har tecken där skillnaden mellan stryktipset och oddssättarna är mer än 5 procentenheter.Det finns inte ens någon match som avviker 6 procentenheter, utan de 5 tecknen i de 4 matcherna skiljer alla mellan 5 och 5.5 procentenheter.

Det enda oddsanalysen ger den här veckan är en fingervisning om att man kanske inte ska spela på Middlebrough och Ipswich den här veckan då det är de 2 lag som är överspelade. Dessutom kan Newcastle vara värd en spik, då de är hyfsat stora favoriter hemma mot Blackburn och har 5 pocentenheters värde i oddsanalysen.

Det finns även en hel del andra spikar den här veckan. Arsenal, Chelsea, Everton och Crystal Palace är samtliga storfavoriter som dessutom har någon procentenhet värde och vi kommer att spika samtliga dessa 4 lag. Även Cardiff är en spikkandidat, så med 6 tänkbara spikar går det att gardera upp efter behag på övriga matcher.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*