Speltips 9/4: BK Häcken – IFK Norrköping

Match: BK Häcken – IFK Norrköping
Marknad: Båda lagen gör mål
Spelstopp: 16:00 – Lördag 9/4

Häcken              
Lördgens enda match i Allsvenskan spelas på Bravida Arena där hemmalaget Häcken tar emot Norrköping. Båda lagen har inlett med en seger och en förlust.

Det finns en del skadeproblem i laghen. Häcken saknar Kari Arkivuo, Tefu Mashamaite, Rasmus Schüller, Martin Ericsson och Alexander Jeremejeff på grund av skador och även Paulinho var ett tag i riskzonen, men han ska kunna spela. Norrköping å sin sida saknar Nicklas Bärkroth, Gentrit Citaku och Eric Smith i matchtruppen. Det är alltså många mittfältare som saknas i båda lagen, men det är gott om anfallare som vet hur man hittar målet.

Duon Kujovic och Nyman på topp i Norrköping stod tillsammans för 31 mål förra säsongen och bakom dem finns Sebastian Andersson att kasta in i andra halvlek. Häcken hr tidigare nämnde Paulinho, som gjorde 11 mål på 14 matcher under avslutningen av förra säsongen och den här säsongen redan hunnit med 7 mål i cupen och 1 i Allsvenska inledningen. Hemmalaget har även Nasiru Mohammed och Jpohn Owoeri att tillgå som komplement nu när Jeremejeff är skadad.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Det är är en match där vi förväntar oss en hel del mål och även statistiken talar för det. Häcken har aldrig gått mållösa från en hemmamatch på Bravida Arena i Allsvenskan och Norrköping har gjort mål i sina 9 senaste bortamatcher i Allsvenskan. Så vi anser att det här är en match där båda lagen kommer att få en del lägen och båda lagen kommer att göra mål. Det erbjuds fina 1,64 på att båda lagen gör mål och det tar vi direkt.

Speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1,64
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100 kr och spela med 500 kr

Vi har även något av ett chansspel på den här matchen. Det finns ett lockande odds på målskyttsmarknaden i matchen. Nikola Tkalcic spelar vanligtvis vänsterback i Norrköping, men tack vare skadorna på mittfältet tar han ett kliv upp i banan och får agera högermittfältare. Som mittfältare har han gjort en del mål när han fått chansen och hans snabbhet gör att han kommer till lägen, dessutom är han en av två spelare i laget som kan ta skott på mål från frisparkar. Därför är det lite förvånande att ComeOn erbjuder oddset 39,75 på att han gör första målet, speciellt eftersom han gjorde första målet i Norrköpings senaste matchen. Som rent chansspel är det vär en mindre insats.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*