Speltips 9/3: Zenit – Benfica

Match: Zenit St Petersburg – SL Benfica
Marknad: Båda lagen att göra mål?
Spelstopp: 18:00 – Onsdag 9/3

zenit               Benfica_logo

Real Madrid och Wolfsburg har säkrat avancemang under tisdagen och så tidigt som 18:00 drar onsdagens första av två matcher igång, den mellan Zenit St Petersburg och Benfica. 21-årige Nilsson-Lindelöf har äntligen fått chansen på allvar i Benficas A-lag och som han har tagit den. I första åttondelsfinalen fick han starta mot Zenit och han gjorde en väldigt bra insats i vad som slutade med en 1-0 seger, efter mål på stopptid av Jonas. Fyra dagar senare gjorde han sitt första mål för Benfica i ligaspelet och nu senast seglade man till topp i ligan efter att ha vunnit 1-0 mot ärkerivalen Sporting. Man har nu hållit nollan i 3 av sina 4 senaste tävlingsmatcher mot bra motstånd.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Sen Zenit förlorade mot Benfica har man spelat 0-0 både i inhemska cupen och i ligaspelet. Man har täppt till luckor i försvaret från tidigare under säsongen och bör ha goda chanser att nolla Benfica i den här matchen förutsatt att man inte måste satsa allt framåt i slutskedet av matchen. Samtidigt sliter man med att göra mål framåt trots stjärnor som Hulk och Dzyuba i laget. Det lär inte bli mycket lättare i kvällens match då Benfica säkerligen kommer prioritera defensiven med 1 mål i ryggen. Lagen har mötts några gånger under tidigare säsonger och i de 4 senaste har ett av lagen alltid åkt hem utan att ha gjort mål.

Vi tror det blir tillfället också här till odds närmare dubbla degen hos Pinnacle Sports. Båda lagen kommer inte göra mål här. Man ska dock ha med sig att Javi Garcia och Criscito är avstängda för Zenit och det samma gäller mittbacken Jardel för Benfica, vilket alla är defensiva avbräck. Almeida saknas också för gästerna.

Speltips: Båda lagen gör INTE mål till oddset 1,952
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*