Speltips 9/12: Dinamo Zagreb – Bayern München

Match: Dinamo Zagreb – Bayern München
Marknad: Asian Handicap (Vad innebär asian handicap?)
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 9/12

Dinamo Zagreb              
Spelbloggare.se har ett speltips ute för Rome – BATE.

 

Bayern München har gått som tåget i både Bundesliga och Champions League, medan Dinamo Zagreb får koncentrera sig på kroatiska ligan, då de inte kan nå slutspel i varken Champions League eller Europa League.

För Dinamo Zagreb kanske det är lika bra att de får koncentrera sig på ligan efter den här matchen. De har vunnit ligan 10 säsonger på rad, men den här säsongen verkar både Hajduk Split och Rijeka vilja utmana på allvar. I senste matchen besegrade mn just Hajduk Split med 2-1 och lyckades återta serieledningen, men det satt långt inne och krävdes ett 2-1 mål i 95:e minuten för att vinna i en match där de bara noterades för 3 skott på mål. Matchen på onsdag blir mot ett helt annat motstånd. Det är också en liten risk för baksmälla efter seger senast, matcherna mot Hajduk Split är viktigare än något annat för supportrarna och slår betydligt högre än en helt betydelselös match mot Bayern München som man kanske mest bara vill spela av. Man får dessutom fortsätta klara sig utan Armin Hodzic, som var på väg att slå igenom med besked efter 9 mål på 12 matcher innan han skadade sig i slutet av November.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Bayern München har defilerat i både Champions League och Bundesliga och på de 5 matcherna i Grupp F av Champions League har man gjort 17 mål och bara släppt in 3. Framåt har både Lewandowski och Müller levererat, med 5 mål var. Man har redn vunnit gruppen, så precis som Dinamo har man egentligen inget att spela för. Men, man förlorade sin första match i Bundesliga under helgen mot Borussia Mönchengladbch och vi förväntar oss att det är ett revanchsuget Bayern som är på plats i Zagreb. Men kommer att vila en del startspelare som matchats hårt eller har småskador, men både Lewandowski och Müller ska enligt rapporterna spela och Ribéry är precis tillbaka från skada och lär få göra ett inhopp mot slutet av matchen.

Vi tror att Bayern München vill bevisa att helgens förlust var ett olycksfall i arbetet och kommer att sätta full fart från start mot Dinamo Zagreb. Vi förväntar oss att Bayern vinner med minst 2 måls marginal, men får de in ett tidigt mål så kan det här dra iväg ordentligt.

Speltips: Bayern München – 1.5 till oddset 1,961
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*