Speltips 9/11: San Diego Chargers – Chicago Bears

Match: San Diego Chargers – Chicago Bears
Marknad: Spread (Vad innebär spread?)
Spelstopp: 02:30 – Tisdag 10/11

San Diego Chargers Logo               Chicago Bears Logo
Det spelas även ishockey under natten, Anaheim Ducks möter Arizona Coyotes. På spelbloggare.se finns speltips för matchen.

Dags för Monday Night Football från San Diego. Både hemmalaget San Diego Chargers och besökarna Chicago Bears har vunnit 2 matcher än så länge, så ska de nå slutspelet så krävs det att de börjar vinna matcher.

Även om San Diego bara vunnit två av åtta matcher, så är deras offense i topp när det gäller yards per match. Deras problem är att de inte klarar att göra touch downs, då de bara ligger på 15:e plats när det gäller antalet poäng per match. Huvudpersonen i deras offense är Philip Rivers, som sett till att de är det lag som har högst antal passningsyrds per match. Här ställs de dock mot ett Chicago som har ett av ligans bästa passdefense, men som haft problem att stoppa running backs.

Chicago däremot har stora problem på offense, där de har problem att både passa och springa med bollen. Dessutom är motorn i deras offense, runningbacken Matt Forte, borta på grund av skada. Deras chans att vinna är att de lyckas stänga ner San Diegos passningsar helt och hållet och att de fortsätter att ha problem att nå endzone.

Även om Chicago klarar att håll matchen jämn länge så tror vi att deras defense till slut inte klarar att hålla emot och att San Diego går ifrån till att vinna med mer än en touchdowns marginal i slutet. Vi tror därmed att San Diego Chargers täcker handikappet på -4 poäng.

Speltips: San Diego Chargers -4 till oddset  1.90
Spelbolag: ComeOn

 

Missa inte speltipset för Golden State Warriors – Detroit Pistons i nattens NBA.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*