Speltips 9/10: Montenegro – Österrike

Match: Montenegro – Österrike
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Fredag 9/10

Montenegro               Österrike

Spelbloggare.se har ett speltips ute från Elitserien om det är av intresse, Örebro – Färjestad.

Det spelas en hel del intressant fotboll fredag kväll och med antagandet att Sverige slår Lichtenstein, är den viktigaste matchen att hålla ögonen på för oss svenskar den mellan Montenegro och Österrike, även om man kan drömma om att Moldavien slår Ryssland. Montenegro är piskade att vinna mot Österrike för att ha någon som helst chans att få spela EM i Frankrike nästa år.

Det blir tufft men hoppet lever trots allt efter två segrar mot Lichtenstein (2-0) och Moldavien (0-2). Man har inte imponerat varken resultatmässigt eller målmässigt så långt dock och det kan väl inte påstås att segern borta mot Moldavien var given. Man kunde dock spela av matchen sista halvtimmen då man fick hjälp till 0-2 tack vare ett självmål. Innan dessa två matcher hade man fem raka kvalmatcher utan seger, borta mot Lichtenstein medräknat (0-0).

Mot Österrike måste man spela med ett visst tålamod och känslan är att man kan komma att göra det bra mot ett lag som redan är klara för slutspelet. Antagligen kommer man låta några truppspelare få chansen i kommande två matcher och även om man skulle spela bästa laget kan nog Marko Basa med sin mittbackskollega hantera Janko bra mycket bättre än vad Sverige gjorde.

Båda lagen bör visa stort tålamod från start och om inte detta utvecklas till en hawaii-fotbollsmatch finns det ingen anledning att tro målskörden ska bli stor. Österrike har hållit nollan i fem raka kvalmatcher innan Zlatan gjorde mål sent i den sjätte och senaste. Montenegro har hållit nollan i två raka matcher och har inte direkt haft några målkalas mot högst mediokra motstånd.

Speltips: Under 2,25 mål till oddset 1,830
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*