Speltips 9/1: Getafe – Real Betis

Match: Getafe – Real Betis
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 18:15 – Lördag 9/1

Getafe Logo               Real Betis

Både Getafe och Real Betis återfinns på undre halvan av tabellen, med 20 poäng inspelade på 18 matcher. När de möts under lördagen har dock ett av lagen möjlighet att få lite större avstånd ner till nedflyttningsplatserna genom att ta 3 poäng.

Getafe har haft en tung period och lyckades inte vinna en enda match i lign under December, men det kanske är på väg att vända då de startade upp det nya året med att besegra Gijon i förra omgången. Ska de vinna så kommer det nog dock att krävas att Pablo Sarabia gör en bra match, mittfältaren är bästa målskytt i laget än så länge med 4 mål och gjorde ett mål och spelade fram till lagets andra i matchen mot Gijon. Man får dock klara sig utan mittbacken Alexis, som missar sin andra raka match.

Real Betis är dock ett lag med större skadebekymmer än så. Det ser ut som att de kommer att få klara sig utan båda sina ordinarie mittbackar mot Getafe, Westermann och Bruno Gonzalez ser båda ut att missa matchen och dessutom är tränaren Pepe Mel avstängd och får inte leda laget från bänken. Förutom de defensiva problem så blir det allt tydligare att man har offensiva problem också. Med endast 13 gjorda mål på 18 matcher är Levante på sistaplatsen det enda laget som gjort färre mål. Man förlitar sig helt på 34-årige Rubén Castro framåt, där han gjort 8 av lagets 13 mål och spelat fram till ytterligare 2.

Vi tror dock inte att Rubén Castro kan rädda Real Betis i den här matchen, Betis har förlorat båda sina senaste ligamatcher med 0-4 och med avbräck i backlinjen ser det inte bättre ut. Vi tror att Getafe drar det längsta strået här och kan klättra en plats eller två i tabellen genom 3 nya poäng.

Speltips: Getafe vinner till oddset 2,00
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100 kr och spela med 500.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*