Speltips 9/1: Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers

Match: Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
Marknad: Spread (Vad innebär spread?)
Spelstopp: 02:15 – Söndag 10/1

Cincinnati Bengals Logo               Pittsburgh Steelers Logo
Det är slutspelsdags i NFL och Cincinnati och Pittsburgh gör upp om vilket lag som ska få möta Denver Broncos nästa vecka.

Cincinnati Bengals gjorde vad de skulle förra matchen när de besegrade Baltimore Ravens, men det räckte inte för att få slippa spela wild card rundan av slutspelet. Det innebär att QB Andy Dalton inte kan medverka i Cincinnatis första slutspelsmatch, eftersom han ännu inte är tillbaka från sin handskada. Det blir alltså återigen AJ McCarron som ska leda lagets offense. I ett lag som har många bra spelare men saknar riktigt dominanta stjärnor som kan vinna matcherna nästan på egen hand är det självklart ett avbräck. Det är annars Cincinnatis styrka den här säsongen, att man inte har några riktiga svagheter som motståndarna kan utnyttja.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Pittsburgh fick ytterligare en runningback skadad i senste matchen, så nu är DeAngelo Williams borta i den här matchen och Le’Veon Bells säsong är redan över. Därmed har de ingen beprövad back att använda mot Cincinnatis defense, som rankas som ligans 6:e bästa. Men man har ett av ligans bästa pass offense och får förlita sig ännu mer på det i den här matchen. Kombinationen Roethlisberger – Antonio Brown blir därför viktigare än tidigare. De kan nästan vinna matcher på egen hand och med Martavis Bryant, Markus Wheaton samt Heath Miller som kompletment så kan det bli en lång dag för Bengals secondary.

Vi tror det här blir en match där Pittsburgh Steelers pass offense avgör matchen. Det är dock tur för dem att de möter ett lag som inte har en bättre passningsspel och med start-QBn skadad, för de har själva stora problem att få stopp på lag i luften. Men i den här matchen ska de klara av uppgiften och vinna med minst en touchdowns marginal.

Speltips: Pittsburgh – 3 till oddset 2,09
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*