Speltips 9/1: Carpi – Udinese

Match: Carpi – Udinese
Marknad: Asian Handicap (Vad betyder AH?)
Spelstopp: 15:00 – Lördag 9/1

Carpi Logo               Udinese Logo

Det är kanske inte alla som vet att vi har en möjligt mittback för det svenska landslaget i lilla Carpi? Riccardo Gagliolo är halvsvensk, blev utsedd till Serie B’s bästa mittback förra säsongen och vill spela för det svenska landslaget. Det bör kunna vara ett namn för landslagsledningen att ha koll på framöver, även om det gått tungt i Serie A för laget som klättrat från tredje divisionen.

Man är nästjumbo i tabellen med blott 11 inspelade poäng och 5 poäng upp till säker mark. Man har slagit Torino med 2-1 och spelat ihop ytterligare 3 poäng på hemmaplan genom 0-0 mot Napoli, Verona och Milan. Man kan alltså hålla tätt en bra dag men 15 mål framåt blir för lite. Marco Boriello som gjort 4 mål på 8 matcher från start och totalt 12 framträdanden bänkades senast mot Lazio och det verkar vara så att man tar de pengar man kan få nu i januarifönstret för sin striker. Det blir en fortsatt tuff vår för Carpi.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Udinese inledde säsongen bedrövligt efter att överraskande ha slagit Juventus i premiären. Nu har man lyft sitt spel ordentligt och med två raka segrar ser det ganska hyfsat ut med segrar i 4 av sina 6 senaste matcher i Serie A. Man har bara förlorat mot suveräna Inter och Fiorentina. Dessutom ĺevererade både Thereau och Perica senast vilket antagligen gör att Di Natale som underpresterat får fortsätta på bänken som andraval. Daniel Zapata är nämligen tillbaka från skada, fick 7 minuter senast och blir därmed förstavalet att kastas in från bänken om det behövs mål.

Man får över 2,50 på att Udinese vinner detta på bortaplan och oddset är helt OK. Med den formkurvan man har är vi mer eller mindre säkra på att man producerar mål framåt här och att man därmed inte ska förlora. Vi bombar därför lite hårdare på det asiatiska handikappet 0:0 till ett lägre odds, om Carpi skulle producera framåt eller mer troligt att Gagliolo gör en bra match i försvaret.

Speltips: Udinese AH 0:0 vinner till oddset 1,80
Spelbolag: Bet365 – Varför rekommenderar vi Bet365?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*