Speltips 8/3: Real Madrid – AS Roma

Match: Real Madrid – AS Roma
Marknad: Totalt antal mål för Real Madrid
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 8/3

Real Madrid Logo               Roma Logo
De första kvartsfinallagen i Champions League blir klara under tisdagskvällen. I prestigemötet mellan Real Madrid och Roma är dock det spanska laget stora favoriter efter 2-0 vinsten i Italien.

Med 12 poäng upp till Barcelona i toppen av ligan så börjar det bli klart att det inte blir någon liga seger för Real Madrid i år, trots att man är det lag som gjort flest mål i ligan. Offensivt har man inga som helst problem så länge Christiano Ronaldo är på planen. 27 mål i ligan, 11 i gruppspelet i Champions League och ytterligare ett i första mötet mot Roma har det blivit än så länge. Nu är det dessutom match hemma på Estadio Santiago Bernabéu, där man är ännu mer målfarliga och snittat över 3,7 mål i ligan och över 4,3 mål i hemmamatcherna i Champions Legues gruppspel.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Med 7 raka segrar i Serie A har Roma avancerat i tabellen och är ligans formstarkaste lag. Just nu ligger de på 3:e plats och skulle därmed få en kvalplats till ChampionsLeague nästa säsong. Så de har goda chanser att få en ny chans, för årets Champions League har varit en besvikelse. Man tog sig vidare till åttondelsfinal efter bara en seger och med 16 insläppta mål i gruppspelet var det bara Malmö FF som släppte in fler mål. Framförallt gick man på stora minor i varenda bortamatch. 3 insläppta mål mot BATE, 4 mål mot Leverkusen och 6 mot Barcelona ger totalt 13 insläppta mål på bortamatcherna.

Sammantaget så tror vi det här blir en lång kväll för Roma, som dessutom har mittbacken Rüdiger skadad. Roma kan inte backa hem, då de måste göra ett försök att vinna matchen för att gå vidare, men det kommer att ge Real Madrid en hel del lägen och öppna ytor för dem. Vi kan inte se något annat än att Real Madrid ska vinna den här matchen tämligen komfortabelt och man kommer sin vana trogen att göra många mål. När vi erbjuds 2,15 gånger pengarna på att Real Madrid gör minst 3 mål så spelar vi direkt.

Speltips: Real Madrid över 2.5 mål till oddset 2,15
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*