Speltips 8/12: Wolfsburg – Manchester United

Match: Wolfsburg – Manchester United
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 8/12

WolfsburgManchester United Logo

Sugen på speltips från NHL? Spelbloggare.se har ett ute för Boston Bruins – Nashville Predators.

Sista omgången i grupp B ska spelas under tisdagskvällen och det blir en tuff uppgift för Manchester United att åka till Wolfsburg för att hämta hem de 3 poäng man behöver, om PSV Eindhoven gör sitt jobb och slår CSKA Moskva på hemmaplan. Gruppen är vidöppen då tabellettan Wolfsburg mycket väl kan få spela Europa League vid en eventuell förlust. Man toppar alltså gruppen på 9 poäng, tätt följda av Mancehster United på 8 poäng och PSV Eindhoven på 7 poäng. PSV Eindhoven har fördel i inbördes möten mot United.

Som United har spelat på sistone är det normalt svårt att tro på en målrik match men här tycker vi förutsättningarna och oddsen talar för att det kan bli några mål. När Bet365 dessutom bjuder på ett riskfritt livespel så spelar vi hos dom. Oavsett om Wolfsburg kommer styra matchen eller om satsar på att kontra sönder ett United som måste göra mål, så tror vi man kommer göra mål med en rad spelare i bra form. Draxler och Schürrle på var sin kant blir något att bita i för Darmian och Young när man måste upp för att bidra offensivt, förr eller senare.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Manchester United drog på sig ytterligare skador i helgens 0-0 match mot West Ham och numera hittar vi Shaw, Valencia, Herrera, Jones, Rojo, Rooney och Schneiderlin på skadelistan. Martial, Mata, Lingard och Fellaini kan nog hota framåt men det ser riktigt tunt ut på bänken. När matchen drar sig mot sitt slut kommer van Gaal inte ha något val än att fortsätta med trötta huvuden i det han har på plan, eller plocka in unga och naiva spelare med gott om orutin.

Wolfsburgs senaste 4 hemmamatcher har gått över 2,5 mål med ett målsnitt på 4 mål per match. Under samma period har United bara 1 av 4 bortamatcher över 2,5 mål. Man hade dock 6 matcher i rad över 2,5 mål innan dess och här måste man framåt i högre utsträckning med mycket kompetent motstånd som kan straffa dom.

Speltips: Över 2,25 mål till oddset 1,875
Spelbolag: Bet365 VO.se SPELTIPS AnyPost

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*