Speltips 7/2: Orken räcker inte för Bolton?

Match: Derby – Bolton
Marknad: Asian
Speltips: -0,5/-1,0
Odds: 1.7
Spelstopp: 16:00 – Lördag 7/2
Spelbolag: Bet365.com

Derby County Logo               Bolton Wanderers Logo
Derby har i transferfönstret förstärkt med Tom Ince från Hull och Jesse Lindgaard från Manchester United och båda förväntas vara med i truppen. Derby är redan ett av de bästa lagen offensivt och vi ser bra möjligheter för fler mål idag. Derby har också möjlighet att ta förstaplatsen från Bournemouth om resultaten går deras väg. Man har vunnit 3 raka matcher och hållit nollan i 7 av de 8 senaste matcherna. Det är tufft och jämnt i toppen så vi tror på full fokus från Derby mot ett Bolton som spelade mitt i veckan i FA cupen mot Liverpool, en match som borde sugit både fysisk som mental energi.

Bolton var endast 5 minuter från att slå ut Liverpool i veckan vilket kan sätta sina spår mentalt. Dock har Bolton varit som ett nytt lag under Neil Lennon. Det fanns många frågetecken om han verkligen kunde coacha eller om det var Celtics position i skottsk fotboll som gjorde honom bra. Han har dock bevisat att han vet vad han håller på med. Bolton har dock tappat lite det sista och har nu inte vunnit på 4 matcher samtidigt som man har Danns avstängd efter röda kortet i veckan och en handfull övriga skador. Förra veckan gjorde man mål i 95e och räddade en poäng och veckan innan blev man utklassade av Rotherham.

Vi tror att det blir tufft för Bolton, speciellt i andra halvleken och det kan säkert trilla in ett par extra bollar för Derby.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*