Speltips 7/2: Målfest i Madrid

Match: Atletico Madrid – Real Madrid
Marknad: Över/under
Speltips: Över 2,5/3,0 mål
Odds: 2,160
Spelstopp: 16:00 – Lördag 7/2
Spelbolag: Pinnacle Sports – Lägst marginaler online!

Atletico Madrid Logo               Real Madrid Logo

Atletico Madrid har lite av ett annat lag än det vi blev vana med under förra säsongen. Försvaret släpper in nästan 1 mål per match i snitt samtidigt som de på sistone kanske har en starkare offensiv än vad de hade med Costa. Mandzukic, Griezmann och Torres klingar inte så mycket sämre än Bale, Benzema och Ronaldo. Laget är starkare nu än vad de var tidigare under säsongen med Griezmanns form och Torres närvaro men totalt under säsongen har de ändå bara gått mållösa från planen vid 2 tilfällen på totalt 21 matcher. De senaste 7 matcherna i ligan har de bara lyckats hålla nollan en gång.

För Real Madrid är Christiano Ronaldo tillbaka i laget efter avstängning medan James försvann med skada senast, så framåt ser det bra ut. Bakåt finns det dock problem då Pepe och Sergio Ramos är skadade samtidigt som Marcelo är avstängd. Förväntad backlinje blir Carvajal, Varane, Nacho och Coentrao. Det känns som att Atletico ska kunna ha alla möjligheter att utnyttja läget. Real Madrid har haft över 2,5 mål i sina 15 senaste ligamatcher och gjort 2 mål på egen hand i 17 av de 18 senaste matcherna.

Nu är det en lite annan sak när topplagen möts men målsnitten är också över dagens lina på alla sätt. I de senaste mötena lagen emellan har det gjorts 4, 2, 3 och 4 mål. Vi är direkt förvånade över hur bra betalt man får med dagens förutsättningar och spelar över 2,5/3,0 till 2,16 i odds hos Pinnen. Den djärve (girige?) väljer över 3,0 mål till 2,57.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*