Speltips 7/2: Chelsea – Manchester United

Match: Chelsea – Manchester United
Marknad: Asian Handicap (Vad innebär asian handicap?)
Spelstopp: 17:00 – Söndag 7/2

Chelsea FC Logo               Manchester United Logo
Chelsea mot Man United har varit ett tungviktsmöte hela 2000-talet. Men den här säsongen har det gått tungt för båda lagen. Nästa säsong kan bli den första sedan 1995/96 som inte antingen Chelsea eller Man U kvalificerar sig för Champions League.

Chelsea hade en tung höst 2015 och det slutade med att Mourinho fick lämna tränarjobbet i December. Hiddink verkar ha fått lite mer stabilitet i laget och man har nu 8 raka matcher utan förlust i ligan. Men man har bara lyckats vinna 3 av dessa 8 mtcher, så även om man tagit sig upp på säker mark så är det långt upp till toppen och man är fortfarande kvar på undre halvan av tabellen. Trots att man lyckades besegra Arsenal på bortaplan nyligen så verkade det som man var tillbaka på ruta 1 i senaste matchen där man spelade 0-0 mot Watford.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Manchester United hade också problem i dslutet av 2015, men deras svacka koncentrerade sig enbart till December och med 3 vinster och en oavgjord på de 5 seriematcher man spelat under 2016 verkar formen peka uppåt. Det sammanfaller med att man har en av seriens formstarkaste spelare, Wayne Rooney. Från att har varit ifrågasatt och bara gjort 2 mål under hösten så har Rooney nu gjort 5 mål på de 5 Premier League matcher man spelat i år. I två lag som känns jämnbra för tillfället så är det en het målskytt som kan bli tungan på vågen.

Vi tycker att Chelsea är lite väl stora favoriter i den här matchen. På 24hbet hittar vi ett fint spel på Man U med Asian handicap 0.0, alltså ingen handikapp för något av lagen. Om Man U vinner ger det fina 2,68 gpnger pengarna och vid oavgjort återbetalas hela insatsen.

Speltips: Manchester United +0.0 till oddset 2,68
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*