Speltips 7/12: Everton – Crystal Palace

Match: Everton – Crystal Palace
Marknad: 1X2
Spelstopp: 20:45 – Måndag 7/12

Everton FC Logo               Crystal Palace Logo

Sugen på speltips från NHL? Spelbloggare.se har ett ute för Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins.

James McCarthy fick kliva av senast med en ljumskskada men totalt sett kan man nu konstatera att Everton har tagit sig genom en tuff skadeperiod på ett riktigt bra sätt. Nu är det bara Jagielka, Oviedo och Hibbert kvar på den definitiva skadelistan och sen man förlorade mot både United och Arsenal i oktober har man nu 6 raka tävlingsmatcher utan förlust. På hemmaplan slog man ut Norwich efter straffar och spelade väldigt bra mot både Sunderland (6-2) och Aston Villa (4-0). Trots skadeproblem i backlinjen har man hållit nollan i 2 av de 3 senaste tävlingsmatcherna.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Crystal Palaces form har falnat något med 4 förluster i sina 7 senaste tävlingsmatcher. Man ska dock inte dra för stora växlar av förlusten mot Sunderland (0-1) som var oförtjänt eller bortaförlusten mot City i ligacupen (5-1). Man imponerade senast mot Newcastle (5-1) och man har också delat ut enda förlusten till Liverpools Jürgen Klopp så långt (1-2). Det har ju pratats mycket om hur bra Alan Pardews Crystal Palace är på bortaplan där de får kontra sönder sina motståndare men även den fina statistiken har fått sig ett antal törnar på sistone med stryk i 3 av sina senaste 5.

Det ska nämnas att Palacce också har de största avbräcken här med Zaha avstängd och Sako skadad. Med dessa två spelare borta är det ”bara” Bolasie och Souare kvar som möjligtvis kan hota Evertons backlinje med sin snabbhet. Mer viktigt är dock hur bra ett antal Everton-spelare varit i sina senaste matcher och vi tror helt enkelt inte Palace kan kontra bort Everton här. Backlinjen är inte felfri men man har motstått stora prövningar på sistone, samtidigt som vi räknar med att man fortsätter producera framåt på hemmaplan.

Speltips: Everton vinner till oddset 2,00
Spelbolag: Mobilbet – 100kr gratis just nu!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*