Speltips 7/11: Wolverhampton – Burnley

Match: Wolverhampton – Burnley
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 16:00 – Lördag 7/11

Wolverhampton Wanderers Logo               Burnley FC Logo

Sugen på speltips från Serie A? Spelbloggare.se har ett ute för Milan – Atalanta.

Wolverhampton är knappa favoriter när man tar emot formlaget Burnley hemma på Molineux Stadium. Som fjortonde lag i tabellen, dalande form och resultatraden 2-2-3 på hemmaplan ställer vi oss frågande till varför? Man har förlorat 4 av sina 5 senaste matcher och det finns få klasspelare i laget i jämförelse med motståndet. Hemmaplansfördelen väger alltid in, men vi håller inte med om att man ska vara favoriter här.

Burnley däremot kommer till matchen som tvåa i tabellen på sämre målskillnad än Hull, kanonform både mål- och resultatmässigt samt med en bättre resultatrad på bortaplan än vad Wolves har hemma, 3-3-1. Man är obegrade i 6 raka matcher och har faktiskt vunnit 5 av dessa. Nyförvärvet Andre Gray som kom från Brentford inför säsongen har verkligen börjat leverera då han gjort 7 av sina 8 mål så långt, i de senaste 6 matcherna.

Vi kan inte se hur dagens förutsättningar ska kunna försvara ett spel på något annat än Burnley som oddsen ser ut just nu. 24hBet erbjuder 1,99 i odds på att Burnley ska vinna, med pengarna tillbaka vid oavgjort då vi spelar asian 0:0. Burnley är också en spik på vårt stryktipsförslag för helgen .

Speltips: Burnley(0) vinner med asian handicap till oddset 1,99
Spelbolag: 24hBet – Allsidigt spelbolag som satsar svenskt!

Intresserad av 20 freespin utan insättning? Ta en titt på vår recension för Folkeautomaten!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*