Speltips 7/11: Bayern München – Stuttgart

Match: Bayern München – Stuttgart
Marknad: Asian Handicap (Vad innebär asian handicap?)
Spelstopp: 15:30 – Lördag 7/11

              

Bayern München går fram som en ångvält för tillfället och kör över allt motstånd. På lördagseftermiddagen är det Stuttgart som kommer på besök till Allianz-Arena.

Efter krossen mot Arsenal tidigare i veckan är det svårt att inte lita blint på att Bayern München vinner här. Oddsen speglar så klart det och det erbjuds endast runt 1,10 i odds för hemmaseger.

5-1 segern mot Arsenal var inte speciellt ovanlig, om man ser till Bayerns prestationer på hemmaplan. På de 6 hemmamatcher de spelat i Bundesliga har de vunnit samtliga 6, de har även gjort 24 mål och endast släppt in 3. Det innebär alltså att de i snitt gör 4 mål per match och släpper in 0.5 mål per match inför hemmasupportrarna. Det är ganska övertygande siffror.

Stuttgart håller till i botten av tabellen efter 11 omgångar och såg ut att kunna skrälla i förra bortamatchen, mot Bayern Leverkusen, där de ledde med 3-1 efter 60 minuter men sedan tappade och förlorade 4-3. Här blir det en svårare uppgift de ställs inför.

Att spela på stora handikapp är alltid en risk, då man inte vet hur motiverade favoriten är att hålla uppe takten och fortsätta anfalla, Bayern verkar dock vara en riktig lagmaskin som bara fortsätter spela hur stor ledningen än är. När det dessutom är sista matchen före landslagsuppehåll så finns det inga skäl att hålla igen eller spara energi för kommande matcher.

Vi utgår kallt från att Bayern München vinner den här matchen med minst 3 måls marginal och synar spelet på -2.5 som Pinnacle erbjuder till 1,80 gånger pengarna.

Speltips: Bayern München -2.5 till oddset 1,80
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*