Speltips 6/3: Inter – Palermo

Match: Inter – Palermo
Marknad: Asian handicap (Vad innebär asian handicap?)
Spelstopp: 20:45 – Söndag 6/3

Inter Logo               Palermo Logo
Inter behöver vinna för att inte helt tappa kontakten med tättrion och kampen om Champions League platserna. Palermo behöver poäng för att försöka undvika att blandas in i kampen för att undvika nedflyttning på allvar.

Inter har tappat mark i tabellen tack vare förluster mot Milan, Fiorentina och Juventus under de 6 senaste omgångarna. Man borde dock iaf ha fått tillbaka lite självförtroende efter 3-0 hemma mot Juventus i cupen, det räckte inte till avancemang men de tog mötet till förlängning och straffar. Man har dock en del sparkapital i Eder i offensiven. Efter 12 mål för Sampdoria under hösten och vintern så värvades han till Inter i vinterfönstret och de väntar fortfarande på att han ska göra sitt första mål i intertröjan. Tillsammans med Icardi, som gjort 11 mål undersäsongen, ska det vara ett fullgott anfallspar.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Palermo behöver som sagt poäng, problemet är att det har haft svårt mot topplagen, enda poängen mot lgen i topp 6 än så länge är ett kryss på bortaplan mot just Inter. Februari var ingen rolig period för Palermo, med 3 förluster och 2 oavgjorda på de 5 seriematcherna. Det har också funnits en tendens på senare tid att man faller ihop helt i bortamatcher när det börjar gå emot. 0-4 mot Genoa och 0-5 mot Roma var sådana matcher där man lät motståndarna få göra alldeles för många mål i andra halvlek.

Vi tror att Inter, som nu bara har ligan att koncentrera sig på, får fart på sin offensiv här. Inter ska vinna den här matchen med minst 2 mål.

Speltips: Inter -1.5 till oddset 1,88
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*