Speltips 6/3: IFK Norrköping – Jönköping Södra

Match: IFK Norrköping – Jönköping Södra
Marknad: Asian handicap (Vad innebär asian handicap?)
Spelstopp: 14:00 – Söndag 6/3

               Jönköping Södra
Sista omgången i gruppspelet för Svenska Cupen inleddes igår och idag ska grupp 1, grupp 2 och grupp 6 spela sina sista matcher. Teoretisk sett gör 3 lag i grupp 1 upp om gruppsegern, som ger en kvartfinalplats.

IFK Norrköping sitter dock i förarsätet och har det i egna händer. Med 3 poäng mer än AFC United och Jönköping Södra samt 5 måls bättre målskillnad än båda dessa lag så krävs det en kollaps av större modell för att Norrköping ska missa kvartsfinalerna. För att föräkra sig om hemmaplan i kvartsfinalen krävs det dock en seger mot Jönköping. Det saknas ett par spelare i IFK Norrköping och det största av dem är målvakten Mitov Nilsson, som fortfarande dras med skadeproblem. Hans ersättare, Andreas Vaikla, har dock inte gjort bort sig så här lång under de 2 inledande gruppspelsmtcherna.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Jönköping är förutsättningarna klara. För att kunna gå vidare måste man vinna matchen, man måste också vinna med minst 3 mål och AFC United får inte vinna med fler mål i sin match mot Östersund. Rimligtvis innebär det att Jönköping måste satsa offensivt, för målsättningen bör fortfarande vara att ta sig vidare från gruppen. Det innebär att matchen kan få en hel del likheter med Norrköpings tidigare hemmamatch i grupp 1, den mot Östersund. Där startade Östersund offensivt och hade stort bollinnehav i inledningen, men man blev hårt straffade i omställningar och efter 2-0 i halvtid blev slutresultatet 4-0.

Riktigt så stora siffror tror vi inte att det blir i den här matchen, men helt klart har IFK Norrköping ett starkare lag på pappret och när J Södra tvingas satsa framåt kommer det att öpnnas luckor bakåt. IFK Norrköping bör vinna den här matchen med ett par måls marginal, men mer än så blir det nog inte då Norrköping kan spela på resultatet vid 2 måls ledning och Jönköping antagligen ger upp om det plötsligt krävs att de ska göra 5 mål.

Speltips: IFK Norrköping -1.25 till oddset 1,85
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100 kr och spela med 500 kr.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*