Speltips 6/2: Jablonec – IFK Norrköping

Match: Jablonec – IFK Norrköping
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 14:00 – Lördag 6/2

              
Tjeckiska Jablonec vann båda sina matcher och slutade överst i grupp A i Atlantic Cup, ändå möter man IFK Norrköping i en match om 5:e plats. Anledningen är att den tjeckiska ligan startar upp igen nästa helg och det var bestämt sedan tidigare att Jablonec skulle spela första placeringsmatchen under lördagen för att sedan flyga hem tidigt på söndag.

Det här är alltså Jablonecs generalrepetition inför omstarten av ligan. Det är sista chansen att finslipa spelet och sista chansen för spelare att visa att de ska ha en startplats nästa helg. Rapporterna från det tjeckiska lägret säger även att man kommer att mönstra ett starkt lag i den här matchen och att man verkligen ser det som en möjlighet till en sista träningsmatch innan man laddar om för match mot Vysočina Jihlava.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Det samma går dock inte att säga om IFK Norrköping. Efter kraftmätningen mot Zenit senast så låter man samtliga spelare som startade mot Zenit vila, förutom reservmålvakten Andreas Vaikla som fick hoppa in på grund av Mitov Nilssons skada. Nyckelspelare som Andreas Johansson, Linus Wahlqvist, Daniel Sjölund, Arnor Traustason, Christoffer Nyman och Emir Kujovic är inte ens med som avbytare i sista matchen. Det är så klart en chans för unga spelare och reserver att visa framfötterna, men det innebär också att Jablonec seglar upp som enorma favoriter i matchen.

Oddset har börjat sjunka, så passa på att få in ett spel på Jablonec innan det sjunker ännu lägre. För just nu erbjuds de till ett överodds.

Speltips: Jablonec vinner till oddset 1,833
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*