Speltips 6/12: New Orleans Saints – Carolina Panthers

Match: New Orleans Saints – Carolina Panthers
Marknad: Spread (Vad innebär spread?)
Spelstopp: 22:25 – Söndag 6/12

New Orleans Saints Logo               Carolina Panthers Logo
 

Obesegrade Carolina Panthers ställs under söndagen mot ett New Orleans Saints som desperat greppar efter halmstrån för att kunna ta sig till slutspelet. Efter 3 raka förluster måste New Orleans vända trenden om de ska ha någon chans.

Som vanligt så är det Drew Brees passningar som är nyckeln för New Orlens offense, han gillar att sprida ut bollarna mellan sina receivers. Men i söndagens match så verkar det som att han får klara sig utan en av sina favoritmål för passningarna, då Willie Snead verkar missa matchen på grund av skada. Det finns flera andra bra bollmottagare, men det är ett avbräck för ett offense som är väldigt beroende av att kunna passa bollen. Småskador på 2 av spelarna på o-line gör också att det kan bli en lång dag för Brees när han möter ligans femte bästa pass defense. Han kan behöva en bra dag av runningbacken Mark Ingram som avlastning, men frågan är vd han kan göra mot ett Carolina defense som är ännu bättre på att stoppa springspel, där de är näst bästa defense i ligan.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Carolina Panthers är helt beroende av sin QB, Cam Newton, det är han som är lagets defense. Han har avlastning av runningbacken Jonathan Stewart, som är på god väg mot sin första 1000 yard season sedan 2009. Bortsett från lagets TE, Greg Olsen, är det också mindre namnkunniga receivers Newton har att tillgå. Bortsett från Olsen är det ingen receiver som nått upp till 500 yards. Cam Newton har dock lyckats få fram passningarna när det behövs och finns det ingen öppen spelare kan han springa med bollen själv. Mot ett New Orleans Saints defense som är ligger i botten både när det gäller att försvara sig mot passningar och springspel bör Carolina dock få en hel del chanser att göra poäng.

Vi ser inga skäl till att Carolina Panthers inte ska ta sin 12:e raka seger här, vi tror dessutom att man vinner med minst en touchdown marginal och därmed täcker spreaden på -6.5 poäng. Även om deras offense inte har någon bra dag så ska deras defense kunna få stopp på New Orleans så att offense får bra startpositioner under hela matchen.

 

Speltips: Carolina Panthers -6.5 till oddset 1,90
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*