Speltips 6/12: Hellas Verona – Empoli

Match: Hellas Verona – Empoli
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 15:00 – Söndag 6/12

Hellas Verona Logo               Empoli Logo
Spelbloggare.se har ett speltips ute för Timrå – Karlskoga om hockey lockar?

Det är två lag på undra halvan av tabellen i Serie A som möts när Hellas Verona tar emot Empoli under söndagen. Framförallt hemmalaget är i stort poängbehov och riskerar att tidigt isoleras i botten av tabellen.

Efter två säsonger som mittenlag i Serie A går det betydligt tyngre för Hellas Verona den här säsongen. Efter 14 omgångar har man bara 6 poäng inspelade och man jag fortfarande sin första seger. Att man förlorade mot Napoli i omgång 13 behöver man inte skämmas för men bortsett från Napoli så har man mött Frosinone, Bologna och Carpi de senaste 4 omgångarna i Serie A. Dessa tre lag är de som ligger på platserna precis framför Verona, alltså plats 17-19. På dessa tre matcher tog man 1 poäng och fick dessutom förstamålvakten Rafael utvisad i förra omgången. Efter dessa matcher mötte man Leg Pro laget Pavia i cupen och fick slita hårt för att till slut vinna med 1-0 efter ett mål på tillägstid. Största skillnaden mot tidigare säsonger är att målkungen Luca Toni hunnit bli 38 år, efter två raka säsonger med mer än 20 mål verkar åldern börja ta ut sin rätt och det har bara blivit ett mål den här säsongen. Det finns inte heller några andra målskyttar av rang i lget, utan bästa målskytt än så länge är backen Pisano med sina 2 mål.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Empoli har blandat och gett den här säsongen, men man har i alla fall tagit 18 poäng så här långt och ligger på en 12:e plats. Senaste matchen lyckades man vinna 1-0 hemma mot Lazio efter ett hårt defensivt arbete och senaste gången man åkte på bortamatch spelade man 2-2 mot topplaget Fiorentina. Det är ett Empoli som verkar ha hittat formen efter en svag inledning av serien. De 6 senaste matcherna har slutat med 3 vinster, 2 oavgjorda och en förlust med 1-3 mot Juventus.

När vi analyserade den här matchen för ett speltips så anser vi att Empoli är det klart starkare laget här, både offensivt och defensivt. Dessutom har man gott sjävvförtroendde med sig till den här matchen medan det omvända gäller för spelarna i Verona, som nog själv börjar inse att det blir Serie B spel nästa säsong för laget om inte ett mirakel sker. När det erbjuds 2,55 gånger pengarna på att Empoli vinner den här matchen så hugger vi direkt, det känns som fint värde i det oddset.

Speltips: Empoli vinner till oddset 2,55
Spelbolag: 24hbet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*