Speltips 6/10: Luleå – Färjestad

Match: Luleå – Färjestad
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:00 – Tisdag 6/10

Luleå HC               Färjestad BK

Spelbloggare.se har ett speltips för Oxford – Swindon, för den som är intresserad av fotboll under landslagsuppehållet.

Returmöten i CHLs slutspel under tisdagskvällen, 32 lag ska minskas ner till 16. Luleå tar emot Färjestad med 3-0 i bagaget.

Luleå hade oväntat enkelt i mötet i Karlstad, när de vann med 3-0. Det är alltså ordentlig uppförsbacke för Färjestad, som måste satsa offensivt från start, då de har 3 mål att ta igen. Det passar så klart Luleå perfekt, då de kan avvakta misstag från Färjestad och kontra.

Psykologiskt blir det även ett stort övertag för Luleå, då resultatet från första matchen finns på jumbotronen från start, Färjestads spelarna kommer alltså inte bara att veta om att de förlorade första matchen med 3-0, de kommer att påminnas om det varje gång de tittar upp.

Risken för Luleå är att de, omedvetet, inte går ut med 100% inställning då de vet att de leder med 3-0. Men med tanke på att inledningen av SHL gått knackigt så tror vi att de inser att de behöver gå ut och köra för att förhoppningsvis bygga vidare på spelet i CHL även i serien.
Vi tror att Luleå vinner även på hemmaplan och skulle de få första målet så kan det bli oväntat enkelt, då det skulle vara spiken i kistan för Färjestadsspelarna.

Speltips: Luleå vinner till oddset 2,06
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*