Speltips 6/1: Udinese – Atalanta

Match: Udinese – Atalanta
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 12:30 – Onsdag 6/1

Udinese Logo               Atalanta Logo

Vinteruppehållet är över för de italienska lagen i Serie A och först ut är Udinese och Atalanta i en tidig match med start redan 312:30. Lagen möttes i italienska cupen för en dryg månad sen och då avgick Udinese med segern, 3-1, efter att Di Natale stått för 2 av målen. 38-årige Di Natale har annars haft en dålig säsong och det har bara blivit ett enda mål i ligaspelet. Förhoppningsvis har han använt vinterledigheten på att slipa formen då han ändå har mycket att ge. 14 mål blev det förra säsongen. Med Zapata skadad kommer Di Natale få fortsatt förtroende på topp tillsammans med Thereau.

Udinese inledde säsongen genom att bortaslå Juventus men hade därefter en bedrövlig form men 4 raka förluster, varav 3 var på hemmaplan. Man har lyft sitt spel under säsongen och 0-0-3 efter 3 spelade hemmamatcher är det upplyftande med de 2-2-1 man har sen dess. Man har vunnit 3 av sina 5 senaste matcher i Serie A och med tanke på att förlusterna kom mot serieledande Inter och just nu främste konkurrenten Fiorentina så ska man inte skämmas. Wague kommer inte vara tillgänglig i backlinjen på grund av avstängning.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Atalanta har skrapat ihop 3 poäng mer än Udinese så långt och även om man skrällvann borta mot Roma efter en ful match i november så ligger man där man ligger på grund av sitt fina hemmaspel och att man gjort sitt jobb mot lagen längst ner i tabellen. 5-1-2 med 14-7 i målskillnad på hemmaplan är att jämföra med 2-2-5 och 5-12 på bortaplan. 1-1-1 från senaste 3 matcherna kan se godkänt ut men med ett 0-0 resultat med där är det faktiskt så att man inte gjort mål i 5 av sina 6 senaste bortamatcher i ligan. Paletta som blev utvisad som mittback senast kommer saknas på grund av avstängning och då Maxi Moralez sålts och Pinilla är skadad är Atalantas anfallstrio inte lika giftig som den skulle kunna vara.

Här är oddsen helt OK för att trycka på Udinese till 2,25 hos ComeOn, som har de bästa välkomstbonusarna online. Man har en hyfsad form totalt och på hemmaplan samtidigt som Atalanta är bedrövliga på bortaplan och har lite spelartapp. Det är givetvis en naturlig del numera att spelare kommer och går men det är värt att sätta ett frågetecken kring hur spelarna kommer reagera på försäljningen av Maxi Moralez.

Speltips: Udinese vinner till oddset 2,25
Spelbolag: ComeOn – Nätets två bästa välkomstbonusar!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*