Speltips 5/3: Borussia Dortmund – Bayern München

Match: Borussia Dortmund – Bayern München
Marknad: Båda lagen gör mål
Spelstopp: 18:30 – Lördag 5/3

Borussia Dortmund              

Det är dags för Der Klassiker i Bundesliga. Borussia Dortmund och Bayern München drabbar samman på Signal-Iduna-Park i en match som kan öppna upp guldstriden ordentligt.

Det kommer att vara en fullsatt arena när Dortmund försöker ta chansen att krympa avståndet till toppen till 2 poäng. Man har vunnit 10 av sina 11 hemmamatcher i ligan och är obesegrade hemma inför en gula väggen. Man har dessutom gjort minst 2 mål i varje hemmamatch utan en, där det bar blev 1 mål. Med 34 mål på 11 hemmamatcher så gör Dortmund i snitt över 3 mål per match. En starkt bidragande faktor till offensiven är anfallaren Aubameyang, som gjort 22 mål under säsongen och än så länge gjort mål i varje hemmamatch han spelat på hemmaplan i Bundesliga den här säsongen. Det återstår dock att se om målgarantin från honom gäller även mot seriens bästa försvar.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Bayern München har gått fram som en ostoppbar maskin hela säsongen och i inledning fullständigt krossade man allt motstånd med stora siffror. Senaste matchen blev dock en missräkning då Mainz både lyckades ta ledningen i första halvlek och efter en kvittering i andra halvlek lyckades göra ett segermål i slutminuterna, trots massivt spelövertag för Bayern. Robert Lewandowski gick mållös från den matchen, men han har inlett 2016 precis som han avslutade förra året och gjort 8 mål på årets 7 matcher i Bundesliga. Lewndowski och hans lagkamrater lär inte ha svårt att tända till till den här matchen och en seger skulle innebära att avståndet ner till andraplatsen växer till 8 poäng.

Hur kommer det då att gå i den här matchen? Bayern är stora favoriter trots bortaplan och alldeles för låga odds för att man ska spela på dem som vinnre, men de har ett bättre lag på pappret. Vi är dock övertygade om att vi får se mål i den här matchen när seriens 3 bästa målskyttar är på planen. Bet365 erbjuder fina 1,70 på att båda lagen gör mål och det hugger vi på direkt.

Speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1,70
Spelbolag: Bet365 – störst på livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*