Speltips 5/12: Stoke City – Manchester City

Match: Stoke City – Manchester City
Marknad: Båda lagen att göra mål
Spelstopp: 13:45 – Lördag 5/12

Stoke City Logo               Manchester City Logo

Ute efter speltips från NHL? Spelbloggare.se har ett ute för Anaheim – San Jose.

Under Mark Hughes har Stoke fortsatt spela sitt spel med mycket hårt jobb och bra försvarsspel till trots för att man inhämtat diverse finlirare inför säsongen som framåt bidrar till att spela en mer sofistikerad offensiv fotboll. Man har hållit nollan i 4 av sina 5 senaste matcher och i den man släppte in blev det två sena mål i baken efter att spelat utan sin utvisade kapten Shawcross från minut 47. Man har bara släppt in 14 mål på 14 matcher, liksom dagens motstånd som toppar tabellen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Manchester City släppte in 4 mål mot Tottenham men resterande 5 bortamatcher under säsongen har man hållit nollan och Stokes anfallare ska inte vara omöjliga att tämja, trots skadeproblem och avstängningar. Otamendi och Demichelis, båda från Argentina, kommer antagligen agera mittlås även om Kompany är på väg tillbaka från skada. Framåt saknar man Aguero och Yaya Toure. David Silva är dock redo för närmare 90 minuter igen.

Känslan här är att City med en fronttrio av De Bruyne, Sterling och Silva ska kunna få hål på Stoke och vinna matchen. Oddsen är dock därefter och vi blev lite förvånade när vi såg oddsen för att endera laget här håller nollan. Man får dubbla pengarna hos Bet365 vilket är betydligt bättre än de 1,75 man får på bortalaget. Vi tycker spelformen har fel favorit och även om vi tror på Manchesterlaget har båda lagen här möjlighet att nolla sina motståndare.

Speltips: Båda lagen gör INTE mål till oddset 2,00
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*