Speltips 5/12: Borussia M’gladbach – Bayern München

Match: Borussia M’gladbach – Bayern München
Marknad: Över/under
Spelstopp: 15:30 – Lördag 5/12

Borussia Mgladbach               Bayern logga

Borussia Mönchengladbach inledde säsongen med att förlora 5 raka ligamatcher. Sen André Schubert tillfälligt tog över som manager har man vänt på steken och numera är man obesegrade i 11 raka tävlingsmatcher. 7 av dessa har vunnits och då har man häng på Champions League platserna i tabellen. Framför allt har man varit starka hemma med en resultatrad på 4-1-0 sen den horribla starten då man förlorade två gånger om hemma. Man har nyligen avfärdat både Wolfsburg (2-0) och Schalke 04 (3-1) på hemmaplan när nu ligans monsterlag, Bayern München, kommer på besök. Vi kan inte se hur Schubert kan försöka intala sina spelare att spela på något annat vis än så man gjort fram tills nu. Vi förväntar oss därmed att man försöker hålla boll och våga framåt.

Liksom Schubert så har inte Guardiola förlorat än under ligasäsongen så långt. Efter 14 spelade omgångar har man 42-5 i målskillnad och liksom Gladbach har man alla avsikter att vara spelförande i den här matchen. Mot topplaget Schalke hade man senast 70% av bollinnehavet trots bortaplan. Det är ändå på hemmaplan man är oslagbara och på bortaplan så långt har man mer modesta 12-2 i målskillnad på 6 spelade matcher. Med en ganska betydelselös match i Champions League på onsdag och ny match i Bundesliga på lördag kan det bli aktuellt att spara trötta kroppar. Costa, Alaba och Robben är alla oaktuella för spel medan Ribery kan bli aktuell för några minuters spel efter lång skadefrånvaro.

Förra säsongen vann Gladbach borta mot Bayern med 2-0 och man spelade 0-0 hemma. Jo, det är två bollskickliga och anfallslada lag som möts men de är också starka bakåt. Vi tror de kan ta ut varandra och provar underspelet som motiverar sig självt genom att räkna lagens målsnitt på hemma- respektive bortaplan.

Speltips: Under 3 mål till oddset 2,11
Spelbolag: 24hBet – Odds, Poker, Casino

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*