Speltips 4/3: Roma – Fiorentina

Match: Roma – Fiorentina
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Fredag 4/3

Roma Logo               Fiorentina Logo

Sen man förlorade knappt borta mot Juventus i slutet av januari har Roma gått som tåget och vunnit 6 raka matcher i ligan. Luciano Spalletti, som också hade några fina år med Roma 2005-2009, har vänt en negativ trend sen han tog över 13 januari och man har gjort 18 mål i sina senaste 6 matcher. Några mål i baken har det också blivit och just under den här sviten snittar man högre än sist han var manager. Över 217 matcher snittade han då 3,04 mål per match. Lagen som Spalletti haft hand om spelar som regel en anfallsglad fotboll där defensiven förr eller senare blir lidande.

Liksom Fiorentina har man spelat ihop 53 poäng så långt under säsongen och med Napoli och Juventus långt före i tabellen blir detta en otroligt viktig match där den eventuella vinnaren tar ett rejält grepp om den sista platsen till Champions League. Det kan tala för försiktigt spel och en låst match. Vår känsla är snarare att man under Spalletti ska våga vinna och med ett tidigt mål ändras alla förutsättningar för laget som ligger under. Det här är en match man vill vinna men absolut inte får förlora.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Fiorentina spelar sin sjätte match på 19 dagar och kan vara något slitna här. Man har bara förlorat 1 av sina 9 senaste matcher och förutom uttåget i Europa League mot Tottenham då man förlorade bortamötet med 3-0, så har man gjort det bra. Man har spelat oavgjort mot Tottenham hemma, slagit Inter och kryssat mot Napoli. Målsnittet i Fiorentinas matcher ligger på 2,78 för säsongen och man får mål från många olika spelare där Kalinic toppar med 11 mål. Zarate saknas fortfarande på grund av avstängning.

Pinnacle Sports har lägst marginaler online och således väldigt ofta bäst odds på åtminstone ena sidan av en marknad. Här erbjuder man 2,140 i odds på att matchen ska gå över 2,5 mål och det tycker vi man har alla förutsättningar för i det här läget. Roma snittar faktiskt 3,07 mål per match över hela säsongen och med Spalletti som manager känns det inte som att det snittet borde minska drastiskt. Enda som talar emot här är att matchen betyder väldigt mycket. Vår känsla är dock att spelarna kommer våga gå för segern här och det kan bli en riktigt trevlig TV-match att följa.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 2,140
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*