Speltips 4/2: New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder

Match: New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder
Marknad: Spread
Speltips: New Orleans Pelicans(-4)
Odds: 1,925
Spelstopp: 02:05 – Torsdag 5/2
Spelbolag: Pinnacle Sports – Lägst marginaler online!

New Orleans Pelicans Logo               Oklahoma City Thunder Logo

New Orleans Pelicans (26-22, 17-6 hemma) är tuffa att möta för tillfället och det kommer inte bli lätt för Oklahoma City Thunder i kväll. Med kvällens match avslutas en 6 matchers homestand för Pelicans och de har gjort det bra. 4 vinster av 5 så långt och 6 vinster de senaste 7 totalt. Nu senast avslutade de Hawks (40-9) vinstrad på 19 raka matcher och dessförinnan satte man Los Angeles Clippers (33-16) på plats.

Pelicans har vunnit båda mötena mot OKC den här säsongen och de möter dem för tredje gången vid rätt tillfälle. Oklahoma City Thunder (24-24, 10-17 borta) har inte levt upp till förväntningarna så långt, mycket på grund av skador. Kevin Durant som saknats tre av de fyra senaste matcherna med en spricka i stortån saknas även i kväll. Hans dryga 25 poäng kommer saknas och Thunders bänk som i grunden redan är sämre än Pelicans urholkas ytterligare som ett resultat. Thunder är 10-16 när de saknar Durant. Det har förvisso varit några matcher mot kategori tuffare motstånd men det har ändå bara blivit två segrar senaste sex matcherna och det på hemmacourt.

Pelicans har vunnit de tre senaste matcherna mot Thunder med 7,33 poäng i snitt. Med Durant borta kommer Thunder inte ha bredd eller firepower nog att skjuta jämnt och defensivt kommer de få slita med ett lag som flyttar bollen snabbt och hämtar poäng från hela laget. Senast fick de double digits från 6 spelare och levererade hela 30 assist.

Pelicans(-4) plockar vi varje kväll med dessa förutsättningar!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*