Speltips 4/11: Bayern München – Arsenal

Match: Bayern München – Arsenal
Marknad: Antal hörnor – Asian
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 4/11

Bayern logga               Arsenal FC Logo

Onsdagens stora begivenhet för neutrala fotbollsälskare är matchen mellan Bayern München och Arsenal, där tyskarna rättmätigt gjorts till stora favoriter. Arsenal är illa ute efter inledande förluster mot både Dinamo Zagreb och Olympiakos, men man lyckades vinna hemma mot just dagens motståndare för ett par veckor sedan och hoppet lever. Det finns kvalitet i Arsenals startelva men på bortaplan och med en diger skadelista ska man få svårt.

Oddsen är dock satt efter förutsättningarna och ett spel på Bayern München lockar inte. Vi tycker undersplelet för 3,25 mål lockar men för oss bjuder världens största spelbolag, Bet365, på det bästa alternativet. Hörntotalen för asianmarknaden har satts till 10 och till 1,909 i odds tvekar vi inte att trycka till på över. Vi får alltså pengarna tillbaka om det skulle bli 10 hörnor.

Bayern kommer säkert styra matchen på hemmaplan men Guardiola har inte försökt göra om storlaget till ett nytt bollhållande Barcelona, utan det är ofta rakaste vägen mot mål när chansen ges. Wenger hävdar att man kommer attackera och inte vara rädda för att förlora. Det blev 16 hörnor när lagen möttes för ett par veckor sedan och snittet för resterande gruppspelsmatcher ligger på 10,25. Hörnspel är dessutom en fin TV-peng!

Speltips: Över 10 hörnor på asianmarknaden till oddset 1,909
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*