Speltips 4/10: Arsenal – Manchester United

Match: Arsenal – Manchester United
Marknad: Över/under
Spelstopp: 17:00 – Söndag 4/10

Arsenal FC Logo               Manchester United Logo

En av söndagens höjdpunkter är stormötet mellan Arsenal och Manchester United i Premier League. Väldigt få trodde väl att någon av dessa lag skulle blandas in i den absoluta toppstriden under den här säsongen. Med Chelseas start på säsongen och Manchester Citys plötsliga formdipp, med förluster mot West Ham och Tottenham, är båda lagen med och vid en eventuell United-vinst går man upp i serieledning på nytt.

Det är svårt att sätta fingret på hur starka Arsenal är för stunden. Man radade upp några solida insatser innan Giroud fick rött kort mot Dinamo Zagreb i Champions League då man förlorade. Sen dess har man också förlorat mot Chelsea och hemma mot Olympiakos i Champions League och vunnit med 5-2 mot Leicester och 2-1 mot Tottenham. Paulista visades ut mot Chelsea strax före halvtid, avstängningen upphävdes och nu senast fick man byta ut Koscielny. Mertesacker och Paulista kommer därmed bilda mittbackspar mot United, vilket inte är ett beprövat par.

Samtidigt gör man mycket mål framåt och både Sanchez och Walcott har hittat målformen med totalt 6 mål ihop senaste två matcherna. Valencia i United hade en bedrövlig match mot Wolfsburg i Champions League och byttes ut i halvtid. Av den anledningen kan eventuellt Young användas som ytterback eller att man flyttar ut Blind och plockar in Phil Jones i mittförsvaret. Oavsett hur det blir tror vi man kan komma att slita mot snabba och rörliga Arsenal-spelare.

United kan också göra mål och man har 8 raka matcher som slutat med 3 mål eller fler. De senaste 4 matcherna i inhemska ligan och turneringar har man snittat 3 mål framåt på egen hand, bland annat mot Southampton och Liverpool som normalt är starka bakåt.

Oddset har slashats något hos Pinnacle under dagen men de har fortfarande högsta möjliga odds, nu på 1,840, om man tror på över 2,5 mål i den här matchen. Om man vill spela hos Bet365 som är världens största spelbolag kan man göra det till 1,80 och faktiskt få ett riskfritt liveoddsspel då de kör en kampanj i helgen. Några 10 mål som man fick se i det här mötet för några år sen blir det kanske inte, men vi bör se åtminstone 3.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,840
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*