Speltips 3/2: Roma – Fiorentina

Match: Roma – Fiorentina
Marknad: Över/under
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,917
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 3/2
Spelbolag: Pinnacle Sports – Lägst marginaler online!

Roma Logo               Fiorentina Logo

Vi ser att den här matchen haussas något online att den kommer gå över 2,5 mål men kanske framför allt att båda lagen gör mål. Tittar man på de senaste matcherna för båda lagen ser det absolut så ut men vi menar det ligger mer bakom och att ett underspel är på sin plats här.

Roma sliter något för tillfället med bara 1 seger och 5 oavgjorda så långt i år, alla tävlingar inkluderade. De har gjort mål senaste 6 matcherna men det har blivit färre än tidigare under säsongen tack vare sämre form, skador, avstängningar och landslagsuppdrag. Iturbe och Strootman har skadat sig nyligen där De Rossi redan finns på listan och Gervinho saknas på grund av Afcon. I kväll möter de också ett lag som bara släppt in 0-1 mål i 9 av sina 11 bortamatcher i Serie A så långt. Fiorentina har ligans tredje bästa försvar efter Juventus och just Roma och om man skulle få ett tidigt mål kan båda lagen spela på resultat. Roma snittar totalt under säsongen 2,38 mål per match men ser vi till mötena mot topplagen har 4 av 6 gått under 2,5 mål.

Liksom Roma vet Fiorentina var målet finns och formen i år har varit bra trots två raka oavgjorda matcher i ligan. Argumentet för underspelet blir att de möter ligans nästbästa försvar i Roma och även om Fiorentina gör en del mål framåt så har Roma nollat sina motståndare i 7 av 11 hemmamatcher i år. Endast vid 3 tillfällen har motståndaren lyckats göra mer än 1 mål. Fiorentina kommer sakna Juan Cuadrado som igår blev klar för Chelsea och Marcos Alonso är avstängd inför den här matchen. Totalt snittar Fiorentina 2,33 mål per match och ser vi mot topplagen har hela 5 av 6 matcher gått under 2,5 mål.

Lagen har redan mötts två gånger under säsongen och det har inte blivit över 2,5 mål än så med dagens förutsättningar tycker vi 1,917 på under 2,5 mål är mer än spelbart.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*