Speltips 3/2: Everton – Newcastle

Match: Everton – Newcastle
Marknad: Antal kort i matchen
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 3/2

Everton FC Logo               Newcastle United Logo

Spontant kan man hävda att den här matchen bör vinnas enkelt av Everton och man är också gjorda till ganska stora favoriter. Man är under uppbyggnad under Martinez men faktum är att man nu halkat ner till en tolfteplats i tabellen och att man inte vunnit någon av sina 5 senaste matcher i ligaspelet. Senast man vann var på Boxing Day mot just Newcastle, när Cleverley fick nicka in 0-1 i matchens sista sekunder. Newcastle åker till Liverpool för att ta revanch och vi tror det kan bli en ganska tuff tillställning.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Generellt är det inte speciellt mycket rivalitet mellan lagen men varje lag har sina busar framför allt på mittfältet. Ingen av de tre senaste mötena lagen emellan har haft färre än 4 kortpoäng och linan för dagen hos Bet365 är satt till 3,5 kort. Barry, McCarthy, Saivet och Shelvey kommer antagligen starta som defensiva mittfältare och det finns potential att de själva fixar linan. Det är väl framför allt Newcastles backlinje som kommer sättas på prov och det är inte svårt att föreställa sig att varken Janmaat, Dummett eller Coloccini tar till oschysstheter för att få stopp på Everton-spelarna. Mitrovic på topp kan tappa huvudet en dålig dag och även om Everton är ett graciösare lag överlag ska man nog också där kunna komma fel in i någon situation.

Pawson dömer matchen och han är inte rädd att ta till kortleken om det behövs, även om han inte viftar med dom onödigt mycket. 3 av de 4 senaste PL-matcherna han dömt har dock gått över dagens lina. 5 gula kort i matchen mellan West Ham och Manchester City var senaste matchen han dömde.

Känslan här är att mycket står på spel och att det kommer bli en tuff och intensiv match där Pawson förr eller senare måste upp med korten. Vi kör därmed ett kortspel med värde i som TV-peng till en match som ska bli mycket intressant att följa.

Speltips: Över 3,5 kort till oddset 1,833
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*