Speltips 3/11: Real Madrid – Paris SG

Match: Real Madrid – Paris SG
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 3/11

Real Madrid Logo               Paris Saint German
Medan Malmö möter Shakhtar Donetsk i kamp om tredjeplats i grupp A i Champions League gör Real Madrid och PSG upp om gruppsegern.

Spelare man garanterat inte får se i matchen är Bale och Benzema för Real Madrid, som båda är skadade, och Pastore för PSG, som saknas på grund av sjukdom.

Däremot förväntas vi få en duell mellan Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic. Men frågan är hur många mål det blir? När lagen möttes i Paris slutade matchen 0-0, men här förväntas det bli fler mål och huvudlinjen verkar ligga på 2.75 mål för matchen.

Vi tror dock att det finns värde på att spela under här. Inget av lagen har släppt in något mål än i gruppspelet, så defensiven verkar fungera för båda lagen. Real Madrid är ett bättre lag hemma på Estadio Santiago Bernabéu, men vi tror inte att de kommer att utklassa PSG här. Vi förväntar oss en jämn match där båda lagen kommer att försöka utnyttja misstag av motståndaren, men där vi tror att PSG är ganska glada om man spelar 0-0. De kommer inte att gå bort sig i någon huvudlös offensiv, utan det blir upp till Real Madrid att försöka dyrka upp deras försvar.

Så länge det inte trillar in något tidigt mål så är vi övertygade om att det inte blir mer än ett eller två mål i matchen och synar gärna de 2.16 gånger pengarna 24hbet erbjuder på under 2.5 mål i matchen.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 2,16
Spelbolag: 24hbet

 

Missa inte vårat speltips för Borussia Mönchengladbach – Juventus, från grupp D i Champions League.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*