Speltips 31/1: Kalmar FF – Örebro SK

Match: Kalmar FF – Örebro SK
Marknad: 1-x-2 1:a halvlek
Spelstopp: 19:00 – Söndag 31/1

               Örebro SK

Försäsongen 2016 börjar dra igång på allvar. Tre Allsvenska lag spelar i år Atlantic Cup i Portugal för att få upp matchformen innan Svenska Cupen. Två av dem, Kalmar och Örebro, möts under turneringens första dag under söndagen.

För Kalmars del är det första matchen under försäsongen och man har redan släppt startuppställningen för matchen. Det mest uppseendeväcknde är att det inte finns någon Elm i startelvan. Man har fjolårets sensation Marcus Antonsson i startuppställningen, men annars ser laget riktigt blekt ut om man ska vara helt ärlig. Kalmar kommer att behöva få in ett par förstärkningar som kan gå rakt in i startelvan och att bröderna Elm är i spelbart skick om inte förra säsongens dåliga resultat ska upprepas.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Örebro avslutade förra säsongen med 10 matcher utan förlust och tog sig upp från botten till en 9:e plats när säsongen summerades. Man verkar ha konserverat en del av den formen, då man inledde matchspelandet i år med att besegra Djurgården med 4-2. En av de stora faktorerna till vändningen var Martin Broberg, som anslöt under sommaren och gjorde 10 mål under säsongens andra halva. Även Astrit Ajdarevic gjorde avtryck som anfallare, även om han spelade fram till fler mål än han gjorde själv. Under vintern har man dessutom ytterligare förstärkt laget med återvändaren Michael Almebäck, som är tänkt att stadga upp backlinjen. Alhassan Kamara kan nästan också räkns som ett nyförvärv, då han fick hela säsongen 2015 förstörd av skador efter sitt genombrott 2014.

Örebro har inte släppt någon startelva, men enligt uppgifter saknas både Astrit Ajdarevic och nyförvärvet Maic Sema på grund av småskador. De ska inte spela under söndagen men är med till Portugal och ska kunna spela i senre matcher. I den här matchen känner vi ändå att Örebro har ett övertag, inte minst genom det faktum att de redan har en match i benen och bör ha något bättre matchtempo från start. Så när vi såg att bet365 valt att erbjuda halvtidsmarknader där lagen är värderade 50/50 så hugger vi direkt. Vi håller Örebro som klara favoriter här, framför allt i första halvlek.

Speltips: Örebro vinner 1:a halvlek till oddset 2,87
Spelbolag: bet365 – störst på livespel

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*