Speltips 31/1: Crystal Palace – Everton

Match: Crystal Palace – Everton
Marknad: Över/under
Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,34
Spelstopp: 16:00 – Lördag 31/1
Spelbolag: Betfair – 350kr riskfritt spel!

Crystal Palace Logo               Everton FC Logo

Alan Pardew fick nog av att hunsas av Mike Ashley och hånas av Newcastle-fansen, packade sin väska och begav sig tillbaka till London där han nu får möjligheten att styra i den klubb han spelat flest matcher för under sin aktiva karriär. Och vilken start han har fått med 4 raka vinster! 4-0 borta mot Dover Athletic i FA-cupen, 2-1 hemma mot Tottenham och 3-2 borta mot Burnley i Premier League innan de slog ut Southampton ur FA-cupen, borta med 3-2. I de senaste tre matcherna har de kommit tillbaka från underläge och nu om någon gång finns det en never say die attityd i klubben. Bolasie och Jedinak saknas fortfarande på grund av mästerskap på var sin kontinent. 12 mål framåt senaste 4 matcherna borde leda till något eller några mål framåt även mot ett formsvagt Everton. Målsnittet i Crystal Palaces matcher under säsongen är 2,64 per match.

För Roberto Martinez däremot har glorian ramlat av den här säsongen och kritiken sakta börjat växa fram. Det normalt så starka försvaret i Everton släpper in mål i stort sett varje match. Tack vare 2 ynka poäng från de senaste 6 matcherna närmar de sig bottenstriden. Senaste vinsten kom 15 december hemma mot QPR som inte tagit en poäng borta under säsongen. Everton gör dock en del mål framåt och de kan alltid explodera med de klasspelare som faktiskt finns i truppen. Ordinarie målvakt Tim Howard är skadad och kommer inte spela. Besic. Mirallas och Distin är tillgängliga efter småskavanker och Mccarthy och Gibson testas sent. Under säsongen snittar Everton med ett målsnitt på 2,91 mål per match.

Båda lagen står på 23 poäng och har några poäng ner till den absoluta bottenstriden samtidigt som det är 4 poäng upp till nästa lag i tabellen. Everton har usel form medan Crystal Palace visar på en bra form även om de släpper in mycket mål. Två lag med allt att vinna inför den här matchen med andra ord. När det dessutom saknas några centrala defensiva pjäser och statistiken talar för så är över 2,5 mål till 2,34 i odds riktigt bra! Nämnde vi att Crystal Palace vunnit de två senaste mötena med 3-2?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*