Speltips 31/1: Brentford – Middlesbrough

Match: Brentford – Middlesbrough
Marknad: Gör båda lagen mål?
Speltips: Nej
Odds: 2,10
Spelstopp: 13:15 – Lördag 31/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr insättningsbonus för nya spelare!

Brentford FC Logo               Middlesbrough Logo

Brentford har rest sig efter tre raka förluster i ligan genom att istället vinna tre raka. De lyckades vinna 1-0 och 0-1 mot bottenlagen Rotherham och Brighton för att nu senast bortaslå Norwich med 2-1 efter en sen men rättvis straffspark. Antagligen ändras inte det vinnande laget från förra omgången då det inte finns någon ny information kring laget. Det innebär att Gray startar ensam på topp med support från en mittfältstrio av Pritchard, Jota och Dallas. De kommmer givetvis göra det de kan mot Championships bästa försvar men fokus i första hand kommer säkerligen ligga på att inte hamna i underläge.

Middlesbrough har som sagt Championships bästa försvar då de bara släppt in 18 mål på 27 matcher. De senaste 7 matcherna i alla tävlingar har de bara släppt in 1 mål, mot Cardiff. Under den här serien av matcher har de inte mött ett topplag från Championship men senast slog de ut Manchester City i FA-cupen genom att vinna med 2-0 borta på Etihad Stadium. Med fortsatt avancemang i cupen kan eventuellt några kroppar vilas i den här matchen men med möjlighet att kliva upp på direktplats till Premier League tas givetvis uppgiften på största allvar.

I Brentfords 5 senaste hemmamatcher totalt har 3 av dessa slutat med att båda lagen inte lycaks göra mål. För Middlesbrough har det faktiskt skett i 5 raka bortamatcher varav två av matcherna slutade 0-0. 2,10 på att åtminstone ett av lagen går från planen mållösa tycker vi är bra betalt!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*