Speltips 3/11: Borussia Mönchengladbach – Juventus

Match: Borussia Mönchengladbach – Juventus
Marknad: 1X2
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 3/11

Borussia Mgladbach               Juventus Logo

Grupp D i Champions League är på förhand en av de absolut tuffaste grupperna och för Borussia Mönchengladbach är det något av en ödesmatch nu när man möter Juventus för andra gången på 2 veckor. Första mötet slutade 0-0 i en match Juventus styrde men inte kunde avgöra. Nu har man hemmaplan där man nu radat upp 3 raka vinster i ligan, mot Augsburg (4-2), Wolfsburg (2-0) och Schalke 04 (3-1). Man är dessutom obesegrade i sina 6 senaste tävlingsmtacher, där enda matchen inte vann var mot just Juventus.

Juventus å andra sidan har det riktigt tungt i Serie A där man parkerat på en tionde plats för tillfället, tack vare ett oförtjänt segermål mot Torino med sekunder kvar i senaste omgången. Det såg inte alls bra ut och det verkar ligga en tung börda på Pogba som inte längre har Pirlo och Vidal bredvid sig på mittfältet. Mot Torino fick också Khedira kliva av efter 11 minuter på grund av skada. På bortaplan har man resultatraden 1-1-3 med målskillnad 4-5 och trots detta värderas man som favoriter i den här matchen.

Detta är en match Gladbach måste gå för att vinna och till odds en bra bit över 3 gånger pengarna är vi inte sena att hugga. Juventus är just nu en skugga av det lag man var förra säsongen och man kommer absolut inte dominera på tysk mark. Som man spelar nu kommer man få svårt att kvalificera sig för vidare spel i Champions League, trots ett lysande utgångsläge på topp i tabellen.

Speltips: Borussia Mönchengladbach vinner till oddset 3,25
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*